VARIACE LÁSKY

VARIACE LÁSKY I., II.,III.,IV. JE PŘIPRAVENA NA HERO HERO TY JSI KLÍČ

Jsme ochotni přijmout, že neexistuje nic než láska? Pokud ano, pak žijeme v naprosto láskyplném světě, všichni si užíváme naplno lásku, která má mnoho podob a víme, že cokoliv se děje, je z lásky.

Umíš si to takhle představit?

Nebo přeci jenom ještě žiješ ve světě, kde se občas zlobíš, křičíš, pláčeš a není to z lásky, ale je to z naštvání, bolesti, lítosti a všechno je to zabaleno v balíku, který má nálepku strach.

Umíš si představit dvě možnosti – lásku a strach? Co si většinou volíš pro svůj život?

Pokud volíš lásku, není třeba dalších slov. Žiješ v hojnosti a užíváš si to, co je. Víš, že je všechno v pořádku tak, jak to je, včetně tebe i těch druhých. Spokojenost tě provází životem, který žiješ s vděčností za vše, co prožíváš a užíváš si hojnosti.

Pokud ještě do tvého života patří strach, pak se bojíš opuštění, odmítnutí, zlobíš se, když se něco neděje dle tvého očekávání a trápí tě, že tě možná někdo nemá dostatečně rád. Chceš od druhého ujistit, že tě neopustí a toužíš po bezpečí, který si myslíš, že ti dodá tvůj vztah.

Láska nebo strach? 

Co ve tvém životě je právě teď? Chceš najít odpověď pro svoji otázku, proč se děje to, co se děje? Zajímá tě téma vztahů? Máš zatím neustále nějaké otázky ohledně sebe a svého partnerství? Toužíš si uspořádat svůj osobní život i život partnerský? Máš pocit, že právě tobě se ten druhý nebo ta druhá stále jen vyhýbá a ty zůstáváš o samotě? Už žiješ ve vztahu a zase se něco pokazilo a ty nevíš, co s tím? Jsou tady různé okolnosti nebo vlivy z tvého okolí, které ti zasahují do tvého partnerství a ty máš pocit, že takhle to dál nejde, jenže, co s tím? Už jsi zažil/a bolest z rozchodu, bojíš se nového vztahu, protože ještě stále bolí předešlé zranění? Učíš se žít s tím, že jsi tady sám/a za sebe a stále to nejde?

Je mnoho variací lásky a variací otázek na lásku, co říkáš?

Zajímají tě otázky i odpovědi?

Těším se na tebe u těchto čtyř cyklů, ve kterých pro tebe máme připraveno více jak dvacet setkání v podobě videa nebo audia. Máš nějakou svou specifickou otázku, tak se ozvi, jsme tu i pro Tebe, i když klíčem jsi tady Ty.

Napsat komentář